Yllättävä paljastus nuorten machomiesten seksielämästä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuoret 18 – 19-vuotiaat machomiehet erittävät tunnetusti kehoonsa keskimääräistä enemmän testosteronia. Ikäryhmän sisällä eroavaisuuksia on paljon, ja nyt tutkimus on paljastanut, että machommat nuoret harrastavat muita aktiivisemmin turvaseksiä.

Tuoreen amerikkalaisen tutkimuksen mukaan enemmän testosteronia kehoonsa saavat nuoret miehet käyttävät useammin ehkäisyä kuin vähemmän testosteronia saavat ikätoverinsa. Vastaavast vähemmän testosteronia saavat miehet käyttivät harvemmin ehkäisyä. Tulos oli yllätys, sillä ennakkoluulojen perusteella tilanne on kuviteltu päinvastaiseksi.

Tutkimuksen tehneen Michiganin yliopiston tutkija Sari van Andersin mukaan syy turvaseksiin voi olla siinä, että machommat nuoret miehet saavat nautintoa siitä, että he voivat osoittaa kumppaneilleen tietävänsä enemmän seksistä ja ehkäisystä, Live Science uutisoi. Tutkimukseen osallistui 78 miestä.