Chloe Simsin muodot uhmaavat painovoimaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa yksi uusimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Yksi heistä on Chloe Sims, joka esittelee mielellään täytettyjä rintojaan paparazzeille avonaisissa kaula-aukoissa.

Nyt 30-vuotias Chloe Sims kuvattiin viikonloppuna erittäin paljastavassa minimekossa Manchesterissa. Tähti esittelikin jälleen kerran hymy huulilla luonnottomia 34EE-möhkäleitään kuvaajille. Simsin silikonirinnat nimittäin pomppivat silmille ja tähden autokuljettaja näyttää niiden rinnalla lähes näkymättömältä.

Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.