Google Earth paljasti huiman muodostelman – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettijätti Googlen karttapalveluista on vuosien varrella löytynyt suuri määrä erilaisia erikoisuuksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tällä kertaa tarkasteluun on joutunut Google Earth -palvelun ilmakuvat. Niistä on nimittäin löytynyt erikoinen muodostelma.

The Badlands Guardian -niminen kalliomuodostelma sijaitsee Albertassa, Kanadassa. Ei tarvita kovinkaan suurta mielikuvitusta, jotta sen voisi kuvitella esittävän amerikkalaisen alkuasukkaan päätä, jolla on iPod-kuulokkeet korvissaan.





Kuva: Google Earth

Italian Prata Nevoson alueelta Google Earth paljasti lisäksi noin 60 metrin kokoisen Hare-nimisen pupujussin, jonka wieniläinen taiteilijaryhmä päätti valmistaa Italian maaseudulle.





Kuva: Google Earth