Talent-esitys järkytti kotikatsomot: ”Todella sairasta!” – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Talent-ohjelman tuotantokausi on parhaillaan kesken, mutta samaan aikaan Intiassa saadaan ihastella miljardimaan kansalaisten huimia esityksiä. Nyt eräs intialaisten hurjapäiden show on noteerattu laajasti maailmalla.

Esityksessä hajotettiin suuri määrä loisteputkia miesten vatsoihin, päihin ja kasvoihin. Lisäksi kasa tiiliä pinottiin miehen pään päälle ja lyötiin rikki lekalla. Esityksessä nähtiin lisäksi kuinka miehen vatsaan lyötiin terotetulla lekalla ja henkilöautolla ajettiin miehen yli.

Esitys huipentui piikkimattoon, jossa miehiä oli pinossa useampia. Suomessa tällainen esitys ei olisi mahdollinen. Myöskään intialaiset tuomarit eivät näyttäneet olevan innoissaan näkemästään.