Urheilijaköriläs kiljuu kuin pikkutyttö

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palveluun viisi vuotta sitten lisätty video hauskasta erotuomarista on naurattanut jo miljoonia katsojia. Jalkapallo-ottelua tuomaroinut mies ei sulautunut karskien urheilijoiden joukkoon, sillä hän sipsutteli videolla nurmikentällä balettimaisin askelin.

Nyt vuorostaan erään amerikkalaisen jalkapalloilijan neitimäinen ilonhuuto naurattaa verkossa. Videolla nähdään, kuinka urheilijaköriläs Ryan Fitzpatrick onnistuu heittämään täydellisen heiton pelitilanteessa. Sen jälkeen Fitzpatrick ryhtyy tuulettamaan näyttävästi hienoa suoritustaan.

Miehen suusta ei kuitenkaan kajahda odotetusti möreää karjuntaa, sillä urheilija alkaa yhtäkkiä kiljumaan tyttömäisesti. Hän myös pomppii iloisena joukkuetovereitaan päin ja juhlii voitokasta heittoaan. Numerolla 14 pelannut Fitzpatrick tekee myös piruetin kiljumisen lomassa.