Sokea kissanpentu leikki ensimmäistä kertaa – katso ihastuttava video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hellyyttävät verkossa julkaistut lemmikkivideot voivat saada aikaan katsojilla jopa rajujakin tunnekuohuja. Parhaillaan verkossa leviää ihastuttava video erään sokean kissanpennun ensimmäisistä leikkihetkistä.

Videolla nähdään, kuinka sokea Oskar-kissa saa uudelta adoptio-omistajaltaan ensimmäisen lelunsa. Sokeana syntyneen kissanpennun pallolelun sisälle on lisätty kulkunen, jotta Oskar voi leikkiä sillä muiden aistiensa varassa.

Suloinen karvaturri näyttääkin hurjan innostuneelta uudesta lelustaan. Videolla nähdään, kuinka se juoksee pallon perässä törmäillen välillä seiniä päin. Omistaja antaa leikkihetkestä nauttivalle Oskarille myös toisen pallolelun ja siitäkö sokea kisuli innostuu vieläkin enemmän.