Blake Lively kaula-aukko paljasti virityksen rinnoista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Viime vuonna Blake valittiin Vogue-lehden parhaiten pukeutuvien naisten joukkoon, ja tänä kesänä hän on ollut otsikoissa seurustelusuhteensa merkeissä.

Nyt vaalea kaunotar käänsi katseita huomiota herättävällä kaula-aukollaan Lady Gagan Barneys-työpajan avajaisissa New Yorkissa. Siniseen jakkupukuun sonnustautuneen tähden avonainen dekoltee paljasti muun muuassa Livelyn kauneuskikan. Televisiokaunotar oli nimittäin estänyt rintojensa vilautusvaaran teipillä.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa taannoin seurustellut Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Kaunotar erosi äskettäin näyttelijäkomistus Leonardo DiCapriosta.