Courtney Loven asu petti – nänni paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi omia nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Nyt räväkästä imagostaan tunnettu Courtney Love joutui noloon tilanteeseen Hugo-elokuvan ensi-illassa. Laulajattaren väljä asu nimittäin petti kuvaushetkellä ja tähden nänni saatiin ikuistettua paparazzien kameroille. 47-vuotias tähti ei kuitenkaan huomannut rintansa pulpahtamista, vaan jatkoi poseeraamista innokkaiden kuvaajien edessä.

Taannoin Courtney Love joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Keväällä hän väitti pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita.