Courtney Loven asu petti – nänni paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi omia nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Nyt räväkästä imagostaan tunnettu Courtney Love joutui noloon tilanteeseen Hugo-elokuvan ensi-illassa. Laulajattaren väljä asu nimittäin petti kuvaushetkellä ja tähden nänni saatiin ikuistettua paparazzien kameroille. 47-vuotias tähti ei kuitenkaan huomannut rintansa pulpahtamista, vaan jatkoi poseeraamista innokkaiden kuvaajien edessä.

Taannoin Courtney Love joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Keväällä hän väitti pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat