Imogen Thomas pukeutui ainoastaan teippiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Sosiaalinen media onkin riepotellut 28-vuotiasta Thomasia ja nimitellyt häntä kodinrikkojaksi.

Nyt julkisuudestaan kaiken irti ottava kaunotar paljasti uhkean kroppansa Nuts-miestenlehdessä. Imogen nimittäin peitti tuoreissa kuvissaan rintansa vain teipinpätkällä ja poseeraa viettelevästi kameralle. Myös tähden intiimit paikat ovat piilossa mustan teipin alla.

Big Brother -realityohjelmastakin tuttu Imogen Thomas kuvattiin äskettäin puistossa juoksulenkillä pieneen ja kireään asuun sonnustautuneena. Neitokainen muun muuassa venytteli puun juurella seksikkäissä asennoissa. Julkkiskaunotar väitti, ettei ollut nähnyt puskissa väijyneitä paparrazzeja, mutta näyttävien kuvien perusteella totuus taisi olla hieman toisenlainen.