Jenna Marbles tarjoaa näyttävän japaninkielen pikakurssin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään nettitähti Jenna Marblesista, josta on tullut verkossa julkaisemiensa videoiden myötä nettijulkkis. Kaunottaren videoita on katsottu jo kymmeniämiljoonia kertoja. Hän ei ole kuitenkaan ainoa nettitähdeksi noussut neitokainen, sillä kollega Hannah ”JWOW” Minx on saanut myös suuren suosion.Kuva: YouTube

Kyseessä ei ole The Jersey Shore -ohjelman Jwoww, vaan toinen uhkea tumma kaunotar. Hannah Minx opettaa nettivideoillaan katsojille käytännön japaninkieltä siten, että se varmasti jää ainakin miesten mieliin. Nyt esitettävä Japanese Word Of The Week -nettivideo on saanut reilussa vuodessa 5,7 miljoonaa katsojaa. Tällä kertaa todetaan käytännön esimerkin myötä, että undousuru tarkoittaa kuntoilua.