Jenna Marbles on YouTuben kuolatuin nettitähti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin videopalvelut ovat tehneet Suomessa ja maailmalla jo lukemattomia supertähtiä, joista todennäköisesti kaikkein menestynein on teinipoppari Justin Bieber. Verkosta löytyy myös runsaasti nettitähtiä, jotka nauttivat yhä edelleen huippusuosiota vain verkossa. Yksi heistä on Jenna Marbles.

Jennan, oikealta nimeltään Jenna Mourey, videoita on katsottu jo kymmeniämiljoonia kertoja, mikä on valtava saavutus aiemmin täysin tuntemattomalle nuorelle naiselle. Nyt Jenna on tehnyt itse koosteen suosituimmista videoistaan. Samalla selviää miksi valtaosa hänen katsojistaan on miehiä. Jenna tarjoaa nimittäin silmänruokaa esimerkiksi järjestämällä bikininäytöksen makuuhuonessaan ja polskimalla kylpyammeessaan.Kuva: YouTube

Jenna Marbles nousi tähdeksi itse tekemällään How to Trick People Into Thinking You’re Good Looking -videollaan, joka sai viikossa huimat viisi miljoonaa katsojaa. Jennan seksikkäitä kuvia voi katsastaa hänelle omistetusta kuvagalleriasta.Kuva: YouTube