Jenny McCarthy etsii miestä deittipalvelusta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun Hollywood-näyttelijän Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. Kaunotar erosi näyttelijämiehestään vuonna 2010 viiden vuoden yhteiselon jälkeen.

Nyt sinkkuuteen tylsistynyt Jenny etsii epätoivoisesti miestä rinnalleen. Kaunotar yrittääkin parhaillaan löytää sitä oikeaa internetin deittipalvelusta. Näyttelijättärenäkin tunnettu neitokainen on nimittäin tehnyt profiilin Match-deittisivustolle.

– Olen katsellut 35 – 48 -vuotiaita miehiä. On kuitenkin vaikeaa löytää kunnon miestä. Haluan, että tuleva mieheni syö pihviä, eikä lainaa meikkejäni, Jenny kuvaili unelmien miestään Access Hollywood -sivustolle.

Jenny kertoi, ettei hänelle ole tärkeää miehen ulkonäkö. Hän nimittäin kiinnittää enemmän huomiota kumppaninsa luonteeseen ja rehellisyyteen. Kaunottaren mielestä on myös tärkeää, että miehellä on varaa maksaa kynttiläillallisia ja muita romanttisia juttuja.

McCarthy kertoi äskettäin Shape-lehdelle harrastavansa paljon seksiä pysyäkseen hyvässä kunnossa. Vaalea kaunotar paljasti taannoin karmean kokemuksensa ensimmäisistä silikoneistaan. Hän kertoi, ettei halpa klinikka käyttänyt lainkaan nukutusta. Jenny on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love. Äskettäin hän esiintyi Miehen puolikkaat -televisiosarjan ensimmäisessä jaksossa.