Timantteja Taivaalla -ilotulitus Tampereella uudenvuodenaattona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Koskiravintolat Oy yhteistyökumppaneineen toivottaa vuoden 2012 tervetulleeksi järjestämällä Ratinan suvannossa kaikkien aikojen ensimmäisen Timantteja Taivaalla -musiikki-ilotulituksen uudenvuodenaattona 31.12. klo 22.00. Kyseessä on merkittävä ilotulitus myös koko Suomen mittapuussa.

Tampereen kaupunki ei ole vuosiin järjestänyt uudenvuoden ilotulitusta, eivätkä yksityishenkilöiden omat ilotulitukset ydinkeskustassa ole turvallisuussyistä sallittuja. Nyt vuosi 2012 otetaan kuitenkin vastaan suurimmalla kaupungissa koskaan nähdyllä ilotulitusnäytöksellä.

– Ilotulituksella haluamme yhteisvoimin kiittää asiakkaitamme ja ilahduttaa uudenvuoden juhlijoita sekä elävöittää talvisin melko vähäisellä käytöllä olevaa Koskenrannan aluetta. On hienoa nähdä, kuinka kilpailevatkin yritykset tekevät hyvää yhteistyötä mahdollistaakseen tämän ennennäkemättömän tapahtuman. Uudet yhteistyökumppanit ovat myös vielä tervetulleita, kertoo Ilotulituksen pääjärjestäjänä toimiva Teemu Aaltonen Koskiravintolat Oy:stä.

Timantteja Taivaalla -ilotulituksen käytännön toteutuksesta vastaa tamperelainen Profilight Oy.

– Ilotulitusnäytös sisältää Tampereella ennennäkemättömiä visuaalisia elementtejä, kuten musiikin tahdissa räjähtävät raketit, ympäristöä valaisevat valoefektit sekä suvannon vedenpinnan valaisevat pyroefektit. Showssa tullaan näkemään myös Suomen suurimmat taivasvalot, kuvailee näytöksen suunnittelusta vastaava Mika Yli-Jyrä Profilight Oy:stä.

Tapahtumaa ovat Koskiravintoloiden kanssa rakentamassa: Aamulehti, Freixenet-kuohuviini, Glohair Oy, IF Vahinkovakuutusyhtiö, Koskikeskus, Kultasepänliike Suokko Oy, Radio 957, Ravintola.fi, Rengasravintolat Oy, Restel Oy, Profilight Oy, Tampereen Autocenter Oy, Tampereen kauppakamari ja Vinoteca Oy.