Mysteerimies jätti salkkunsa pizzeriaan – sisältä löytyi miljoona

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvissa rikolliset bisnesmiehet käyvät yleensä pimeän kauppaa vaihtamalla julkisilla paikoilla seteleitä pursuavia ”mustia salkkuja”. Nyt eräs mysteerimies jätti Australiassa ravintolaan salkkunsa, jonka sisältö sai ruokapaikan työntekijät haukkomaan henkeään.

Miehen jättämästä laukusta löytyi nimittäin miljoona Australian dollaria. The Daily Mail -sivuston mukaan poliisi yrittää nyt etsiä salkkumiestä, joka jätti rahasalkun Sydneyssä italialaisen Cafe Marco -ravintolan tuolille. Miestä ei ole kuitenkaan vielä paikallistettu.

Etsivä Ian Pryden mukaan mysteerimies oli aasialaissyntyinen ja pukeutunut ”surffisortseihin” ja liiviin. Mies oli syönyt ravintolassa hieman tuhdimman annoksen, mutta poistunut pian ruokailun jälkeen ravintolasta. Mies oli nimittäin näyttänyt pelästyneeltä ja lähtenyt pizzeriasta ripeästi ilman arvokasta laukkuaan.