Supertähtiveljekset rajussa riidassa – äiti tuli apuun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläistä muusikkoa ja Oasis-yhtyeen entistä lauluntekijä-kitaristia Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Rokkari erosi yhtyeestä vuonna 2009 riideltyään rajusti veljensä ja kollegansa Liam Gallagherin kanssa.

Entiset Oasis-tähdet tapaavat toisensa pian oikeuden edessä, sillä Liam on haastanut veljensä oikeuteen kunnianloukkauksesta. Nyt ilmiriidoissa olevien veljesten äiti Peggy Gallagher haluaa puuttua lastensa välienselvittelyyn. Huolestunut äiti nimittäin haluaa poikiensa lopettavan oikeustaistelunsa, ennen kuin se menee ”rumaksi peliksi”.

– Koko asia on todella huolestuttavaa. Haluan heidän selvittävän välinsä, Peggy kertoi Daily Star -lehdelle.

Noel Gallagherin väitettiin jättäneen yhtyeen kaksi vuotta sitten tapahtuneen rajun välikohtauksen jälkeen. Rokkarin veljen nimittäin väitettiin saaneen raivokohtauksen Pariisissa ennen konserttia. Liam oli muun muuassa melkein heittänyt kitaran veljensä kasvoihin.

Noel Gallagher avioitui vuonna 1997 pitkäaikaisen tyttöystävänsä Meg Matthewsin kanssa. Myrkyisä avioliitto päättyi kuitenkin avioeroon vuonna 2001. Rokkari joutuikin pian oikeustaisteluun ex-vaimonsa kanssa Anais-tyttärensä huoltajuudesta. Matthews vaati rokkarimieheltään muun muuassa 10 miljoonan punnan erorahan. Poptähti Nicole Appletonin kanssa naimisissa olevalla Liam Gallagherilla on kolme lasta, joilla kaikilla on eri äiti.