Rosie Huntington-Whiteley 15-vuotiaana ”kuin Ruma Betty”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uuden Transformers-leffan naistähti Rosie Huntington-Whiteley on nykyisin suosittu julkkiskaunotar, joka valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Leffauran lisäksi hän on niittänyt menestystä Victoria’s Secretin alusvaatemallina.

Nyt miljoonien miesten päiväuni on kertonut, ettei ole aina näyttänyt jumalaisen kauniilta. Rosie ei nimittäin pitänyt hömssyisestä ulkonäöstään teini-ikäisenä. Hän vertaa tuoreessa haastattelussa 15-vuotiasta minäänsä Ruma Betty -televisiosarjan kuuluisaan ja epäsiistiin päähahmoon. Katso kuva tästä.

– Olin 15-vuotiaana kuin Ruma Betty, Rosie kertoi Amerikan Harper’s Bazaar -lehdelle.

Kaunotar kertoi, ettei juurikaan ehostanut teini-ikäisenä itseään koe-esiintymisiin. Rosie nimittäin pukeutui muun muuassa trikoohousuihin ja meikkasi kasvonsa voimakkaasti. Näyttelijä-malli kertoi myös kulmakarvojensa olleen ”kynityt”. Rosie joutui teini-ikäisenä käyttämään huomiota herättäviä hammasrautoja.

Englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.