Tältä huippusuosittu kuuluttajanainen näyttää tosielämässä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen todennäköisesti kuunnelluimmat kuuluttajat löytyvät puhelimista, junista ja rautatieasemilta. Eräs maailman kuunnelluimmista kuuluttajista on amerikkalaisnainen, jonka ääntä miljoonat ihmiset kuuntelevat tarkkaavaisena joka päivä ympäri maailmaa.

Kyseessä on 63-vuotias Carolyn Hopkins, joka ääntä kuullaan kymmeniätuhansia kertoja päivässä yli 200 lentokentällä sekä metro- ja rautatieasemalla. Kuuluttajaksi hän päätyi vahingossa ollessaan työskentelemässä kuulutuslaitteistoja valmistavassa yrityksessä. Pohjois-Mainessa nykyisin asuva Hopkins tekee yhä edelleen kuulutuksia kotistudiostaan käsin. Haastattelussa hän paljastaa myös mitkä kaksi sanaa eivät hänen suussaan taivu.