Twilight-päätähdet avoliittoon – katso kuvat ökyasunnosta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva sai äskettäin ensi-iltansa Suomessa. Elokuvissa rakastavaisia näyttelevät päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart seurustelevat myös tosielämässä. He eivät ole kuitenkaan koskaan virallisesti kommentoineet suhdehuhuja.

Nyt nuoret tähtinäyttelijät näyttävät ottaneen askeleen lähemmäs suhteensa julkistamissa. Pariskunnan kerrotaan nimittäin vuokranneen hulppean lemmenpesän Lontoon Notting Hillistä. 21-vuotias Kristen Stewart kuvaa parhaillaan Snow White -elokuvaansa 25-vuotiaan poikaystävänsä kotimaassa. Katso kuvat tästä.

Modernista luksusasunnosta löytyy muun muuassa upea avokeittiö, puutarha, upeita huonekaluja sekä kattoterassi, josta näkee Lontoon maisemat. Asunnon ympärillä väijyy jatkuvasti paparazzeja ja Stewart onkin joutunut poistumaan talosta aina henkivartijan turvin.

Robert Pattinsonin kerrottiin taannoin vierailleen kotikylässään Lontoon Barnesissa. Hänet nähtiin esittelemässä lapsuudenaikaisia ympäristöjään tyttöystävälleen Kristen Stewartille. Pariskunnan kerrottiin ostaneen itselleen muun muuassa peruukit, jotta heitä ei tunnistettaisi Barnesin kaduilla. Naamioituneet supertähdet kuitenkin bongattiin paikallisessa pubissa.