Valeria Sokolova vie jalat alta

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja mallimaailmaan nousee vuosittain vain muutamia uusia tulokkaita, jotka pääsevät lopulta oman genrensä raskaaseen A-sarjaan. Yksi huipulle tähtäävistä mallimaailman lupaavista tulokkaista on Valeria Sokolova, joka on tähän mennessä valloittanut maailmaa erityisesti bikinikuvillaan.

Nyt säihkysilmäiselle tulevalle supermallille on omistettu oma kuvagalleria, jossa hänet nähdään poseeraamassa todella näyttävissä otoksissa niin mallikuvauksissa kuin vapaa-ajallaankin.

24-vuotias venäläissyntyinen mallikaunotar Valeria Sokolova valmistui yliopistosta vuonna 2005 ja muutti sen jälkeen Yhdysvaltoihin. Neitokainen osaa sujuvasti englantia, venäjää, italiaa, saksaa ja ranskaa. Nykyisin Sokolova asuu New Yorkissa ja Miamissa ja työskentelee useille mallitoimistoille. Hänen tunnetuin yksittäinen ruumiinosansa on hänen huulensa. Valeria seurustelee venäläisen NHL-tähti Alex Ovechkinin kanssa.