Räppäri osti miljoonalukaalin – tässä sisäkuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestynyt R&B-tähti Chris Brown joutui aiemmin tänä vuonna riitoihin naapureidensa kanssa. Samassa kerrostalossa popparin kanssa asustaneet naapurit suivaantuivat, kun tähti jumputti jatkuvasti musiikkia asunnossaan ja parkkeerasi ökyautojaan invapaikoille.

Nyt kauhujen naapuriksi nimitetyn Brownin uutisoitiin ostaneen itselleen hulppean poikamiesboksin Hollywoodista. Moderni asunto sijaitsee vain muutamien kilometrien päässä tähden ex-tyttöystävän Rihannan ökykartanosta. Brownin on kerrottu olevan todella tyytyväinen uuteen kotiinsa.

– Chrisin ei tarvitse enää huolehtia nyrpeistä naapureista ja parkkiongelmista. Hän on paljon onnellisempi uudessa kodissaan, lähde paljasti Radar Online -sivustolle.

Asunnon luksusta tarjoaa muun muuassa hissi, upeat lasiseinät, kosketusnäyttölaitteet ja hulppea uima-allasalue. Talossa on kolme makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Avarasta monikerroksisesta kodista näkyy huimat maisemat Hollywoodin kukkuloille. Katso kuvat tästä.

Chris Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Tähti sai viiden vuoden ehdollisen vankilatuomion ja joutui suorittamaan yhdyskuntapalvelua tienvarsia ja graffiteja putsaten. Brown julkaisi tänä vuonna uuden albuminsa F.A.M.E, jonka ensimmäinen single oli kappale Yeah 3x. Suosittu artisti teki myös taannoin yhteistyötä teinisensaatio Justin Bieberin kanssa ja julkaisi tämän kanssa kappaleen Next 2 You.