Kristen Stewart löi kollegaansa – rystyset verillä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva sai äskettäin ensi-iltansa Suomessa. Elokuvan naistähti Kristen Stewart tähdittää pian myös Snow White -elokuvaa, joten Twilightin jälkeinen ura näyttää hyvältä. Näyttelijätär on myös ehtinyt poseerata mallikuvauksissa ja punaisella matolla.

Viime kuussa Kristen Stewart joutui sairaalahoitoon Snow White -elokuvansa kuvauksissa tapahtuneen loukkaantumisen takia. Näyttelijätär on kertonut tekevänsä elokuvassa paljon taistelukohtauksia. Nyt 21-vuotias tähti kuvattiin asuntonsa edustalla käsi verisenä ja mustelmilla.

Snow White -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. heinäkuuta 2012. Rupert Sandersin ohjaamassa elokuvassa nähdään myös muita supertähtiä kuten Charlize Theron ja Chris Hemsworth. Kristen Stewart on kertonut tekevänsä elokuvassa paljon taistelukohtauksia, ja taannoin hän loukkaantuikin elokuvan kuvauksissa. Twilight-kaunotar ruhjoi kätensä elokuvan taistelukohtauksessa lyötyään vastanäyttelijäänsä Chris Hemsworthia.