Poptähti Michael Buble vaimon alusvaatekuvat julki

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen laulajatähti Michael Buble on noussut suureen suosioon ympäri maailmaa. Aiemmin tänä vuonna hän vei vihille argentiinalaisen mallin ja näyttelijättären Luisana Lopilaton. Pariskunta tapasi vuonna 2008 Bublen konsertin jatkobileissä Buenos Airesissa.

Michael Buble onkin nykyään onnekas mies, nimittäin laulajan vaimon upea vartalo saa monen miehen sukat pyörimään. 24-vuotias argentiinalaiskaunotar Luisiana poseeraa seksikkäänä But Ultimo -alusvaatemerkin kampanjakuvissa. Vaimo nähdään kuvissa muun muuassa makaamassa mustissa pitsialusvaatteissa pianon päällä. Katso kuvat tästä ja tästä.

Vaalea kaunotar paljasti äskettäin, ettei hän ole vielä valmis perustamaan perhettä aviomiehensä kanssa. Juhlimista rakastava Luisiana nimittäin haluaa pitää vielä vain hauskaa. 36-vuotiaan Bublen taas tiedetään haluavan jo pian jälkikasvua.

Debyyttilevynsä julkaisun jälkeen Michael Bublén suosio on vain kasvanut. Artistin edellinen albumi Crazy Love on myynyt maailmanlaajuisesti yli seitsemän miljoonaa kappaletta ja Suomessakin pitkäsoitto on ylittänyt reippaasti kultalevyrajan. Artistin viimeisin julkaisu on lokakuun lopussa ilmestynyt joululevy Christmas, joka on parhaillaan listojen kärjessä ympäri maailmaa.