Miten löydät täydellisen aviomiehen 90 päivässä? Maksa 1 400 euroa niin tiedät

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tosirakkauden löytäminen voi olla joillekin vaikeaa ja moni yksinäinen sinkku kääntyykin sen oikean metsästämisessä ammattiauttajan puoleen. Nyt eräs kiinalainen lemmentohtori-yhtiö yrittää auttaa asiakkaitaan löytämään unelmiensa kumppanin vain 90 päivässä.

Elämäntapaohjaaja Liang Yali nimittäin tarjoaa sinkkunaisille 1.400 eurolla koulutuksen, jonka avulla naiset onnistuvat löytämään sen oikean vain 90 päivässä. Shanghaissa toimiva Yali Marriage Quotient -yhtiö on saavuttanut jo suuren suosion.

– Emme ole parinhakuyhtiö, vaan olemme edelläkävijöitä. Tarjoamme naisille kursseja, minkä avulla he oppivat kohottamaan ja kehittämään itsevarmuuttaan, 41-vuotias Liang Yali kertoi China-sivuston mukaan.

Yhtiön tarjoamaan peruspakettiin kuuluu neljä kahden päivän pituista koulutuspäivää sekä yksilöllisiä valmennuskursseja. Omistajan mukaan viime vuonna yhtiön kursseilla käyneistä oppilaista peräti 60 prosenttia on jo avioitunut sen oikean kanssa.

Eräs kurssilla käynyt 26-vuotias sinkkunainen kertoi yhtiön oppien avulla löytäneensä taas rakkauden ex-poikaystävänsä kanssa. Naisen mukaan elämäntapakoulutus muutti hänen asennetta elämään. Yhtiö lupaa palauttaa asiakkaan maksamat rahat, jos asiakas ei ole mennyt naimisiin 90 päivän koulutuksen aikana.