Sophia Grace ja Rosie supertähdiksi – näin kävi punaisella matolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj yllätti äskettäin kahdeksanvuotiaan faninsa, jonka cover-esitys tähden Super Bass -kappaleesta nousi hitiksi Youtube-palvelussa. Hän nimittäin tapasi brittityttö Sophia Gracen Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja duetoi hittinsä nuoren faninsa kanssa.

Nyt pinkeissä prinsessamekoissa videolla esiintyneet pikkutytöt Sophia Grace ja Rosie ovat tehneet debyyttinsä punaisella matolla AMA-palkintogaalassa. Lapsitähdet nimittäin poseerasivat maailman eturivin artistien rinnalla ja pääsivät haastattelemaan heitä. Etenkin Sophia Grace näytti taitavan poseeraamisen kuin ammattilainen.

Videolla nähdään, kuinka tytöt tapaavat punaisella matolla muun muuassa Mary J. Bligen, Taio Cruzin, Lil Jonin, Lady Antebellumin ja Jennifer Hudsonin. Tytöt saivat myös halauksen poptähti Joe Jonasilta. Miljoonien ihmisten sydämet sulattaneet lapsitähdet saivat myös poppari Katy Perryn jakamattoman huomion, josta tytöt menivätkin sekaisin.