Vuoden iloisin pidätyskuva – peukut pystyssä ja hymy huulilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla poliisilaitoksilla on tapana julkaista putkaan päätyneiden ihmisten pidätyskuvia, ja joukossa on aika ajoin erikoisiakin tapauksia. Nyt maailmalla ihmetellään erään poliisin hakanneen naisrattijuopon tuoretta pidätyskuvaa.

The Daily Mail -lehden mukaan 24-vuotias moottoripyöräilijä Michelle Watson pidätettiin Arizonassa poliisin törkeästä pahoinpitelystä ja rattijuopumuksesta. Nuori nainen ei kuitenkaan pidätyskuvan perusteella näytä olevan huolissaan tulevista vakavista syytteistään.

Rötöstelijä nimittäin poseeraa kuvassa peukut pystyssä ja hymy huulilla. Poliisin tietojen mukaan Michelle ajoi moottoripyörällään kännissä muun muuassa jalkakäytävällä. Hän myös löi poliisia, joka vaati naista puhaltamaan alkometriin. Poliisit olivatkin joutuneet taltuttamaan riehuneen naisen maahan, jotta he saivat tämän käsirautoihin.