Kim Kardashian syötti kodittomia – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet Hollywoodin ja viihdemaailman tähdet tunnetaan myös intensiivisestä työstään hyväntekeväisyyden parissa. Muun muuassa laulaja Madonna ja näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat lahjoittaneet miljoonia dollareita hyväntekeväisyyteen.

Nyt Los Angelesissa järjestettiin hyväntekeväisyystapahtuma, jossa tarjoiltiin köyhille ja kodittomille ihmisille ilmainen kiitospäivän ateria. Vapaaehtoistyöntekijöinä tapahtumassa nähtiin muun muuassa lukuisia supertähtiä, kuten realitykaunotar Kim Kardashian ja näyttelijättäret Zoe Saldana ja Jennifer Love Hewitt. Katso kuvat tästä.

Forbes-talouslehti listasi vuonna 2009 eniten hyväntekeväisyyteen lahjoittaneet ihmiset. Kärjessä nähtiin muun muuassa Microsoft-yhtiön luoja Bill Gates, joka oli lahjoittanut 19,3 miljardia euroa. Gates omistaa vaimonsa kanssa Bill ja Melinda Gates -hyväntekeväisyysjärjestön. Myös teinisensaatio Justin Bieber on kunnostautunut avustustyössä, sillä tähti on lahjoittaa muun muuassa keikkatulojaan hyväntekeväisyyteen.