Nälkäinen poikavauva himoitsee ruokaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositussa Youtube-palvelussa katsotuimpien videoiden joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat vauvavideot. Taaperoiden hulvattomat kommentit ja naurukohtaukset ovat nimittäin keränneet jo satoja miljoonia katsojia ympäri maailman.

Nyt verkossa naurattaa eräs kotivideo nälkäisestä poikavauvasta. Videolla nähdään, kuinka pienokainen himoitsee ruoka-annostaan erikoisin elein ja liikkein. Lapsi nimittäin muun muuassa ei saa katsettaan irti ruoastaan ja tuijottaa sitä kirkkain ja suurin silmin.

Poikavauva ilmoittaa äidilleen haluavansa lisää ruokaa hengästyneen kuuloisella äänellä. Taapero saakin useita lusikallisia ruokaa suuhunsa ja näyttää haluavan koko ajan lisää pöperöä massuunsa. Pienokainen nimittäin muun muuassa heiluttelee käsiään ja äänehtii hauskasti saadakseen syöttäjältään lusikka-annoksen.