Näyttelijättäret taistelivat huippuroolista – Kristen Stewart vei voiton

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin kirkkaimmat tähdet kilpailevat usein huippurooleista. Esimerkiksi näyttelijätär Anne Hathaway vei taannoin Kissanaisen roolin uusimmasta Batman-elokuvasta muun muuassa Natalie Portmanin, Keira Knightleyn ja Blake Livelyn nenän edestä.

Nyt 21-vuotias näyttelijätär Lily Collins paljasti menettäneensä huippuroolin Twilight-kaunotar Kristen Stewartille. Suosikkilaulaja Phil Collinsin tytär nimittäin koe-esiintyi Snow White -elokuvan päärooliin. Tyhjin käsin Collins ei kuitenkaan jäänyt, sillä hänet kiinnitettiin pian koe-esiintymisen jälkeen toiseen elokuvaversioon Lumikki-sadusta.

– Luin Snow White -elokuvan käsikirjoituksen ja koe-esiinnyin sen pääroolia varten. Olen kuitenkin todella innoissani Kristenin puolesta, Lily kertoi Access Hollywood -sivustolle.

Ensi vuonna saadaankin valkokankaalle kaksi Lumikki-sadusta tehtyä elokuvaversiota. Collins nimittäin näyttelee Mirror, Mirror -elokuvassa Lumikkia ja kuin myös Stewart elokuvassa Snow White. Collinsin mielestä elokuvat ovat kuitenkin täysin erilaisia ja hän uskoo elokuvien keräävän myös erilaisen katsojakunnan.

Tarsem Singhin ohjaamassa Mirror, Mirror -elokuvassa nähdään myös tähtinäyttelijä Julia Roberts. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 16. maaliskuuta 2012. Hieman synkempi Lumikki-elokuvaversio Snow White and the Huntsman taas saa ensi-iltansa 1. heinäkuuta 2012. Kristen Stewartin rinnalla elokuvassa näyttelevät muun muuassa Charlize Theron ja Chris Hemsworth.