Uninen kissanpentu ei ole pysyä hereillä – katso ihastuttava video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hellyttävät verkossa julkaistut lemmikkivideot voivat saada aikaan katsojilla jopa rajujakin tunnekuohuja. Äskettäin verkossa levisi liikuttava video erään sokean kissanpennun ensimmäisistä leikkihetkistä.

Kissanpentujen temmellykset ovatkin viime aikoina ihastuttaneet katsojia verkossa. Nyt vuorossa on eräs uninen kisuli, joka ei ole pysyä hereillä. Valloittava kissanpentu joutuu omistajansa herättelemäksi nettivideolla.

Videolla nähdään, kuinka uupunut kissanpentu makoilee sängyssä väsyneen näköisenä. Pian se alkaakin torkahtelemaan, mutta ei saa levätä rauhassa kuin muutamien sekuntien ajan. Täysin velton karvaturrin omistaja nimittäin herättää jatkuvasti kissansa. Lopulta kissa ei enää pysy hereillä, eikä se reagoi edes omistajansa tökkäyksiin.