Mahdottomat frisbee-temput tallehtuivat videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisia Youtube-videoita julkaissut koomikko Remi Gaillard tunnetaan erityisesti tarkasta jalkapallotekniikastaan. Taiteilija esitteleekin uskomattomia pallotemppuja useimmilla videoillaan. Nyt eräs kaveriporukka on julkaissut verkossa videokoosteen, missä he esittelevät huikeita temppuja.

Videolla nähdään, kuinka pojat muun muuassa heittävät liikuntasalissa koripalloja uskomattomista paikoista onnistuneesti ”sukkana sisään”. Eräs poika onnistuu tekemään korin hauskalla tavalla, sillä nuorukainen liitää sateenvarjolla heittonsa aikana.

Videolla esitetyt frisbeenheitto taidot ovat myös omaa luokkaansa. Erään nuorukaisen heittokäsi on nimittäin uskomattoman tarkka, sillä hän onnistuu muun muuassa heittämään frisbeen liikkuvassa ajoneuvossa sijaitsevaan koristelineeseen.

Kaikkein upein heitto nähdään kuitenkin vasta videon lopussa, kun eräs poika heittää frisbeen sillalta merelle. Frisbeen ilmalennon aikana videolla nähdään, kuinka toiset pojat ajavat moottoriveneellä frisbeetä kohti. Yksi veneilijöistä hyppääkin näyttävästi liikkuvasta veneestä ja nappaa frisbeen onnistuneesti.