Mies selitti seksuaalista ahdistelua oikeudessa: ”Se kuului juomapeliin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eräs englantilainen jalkapallofani on joutunut oikeuteen käytyään käsiksi naisen rintoihin kesken ottelun. 21-vuotias mies tarrasi kiinni kolmen lapsen äidin rintavarustukseen lasten nähden. Oikeudessa tempaukselle kuultiin mieheltä erikoinen selitys.

Nuori mies nimittäin kertoi, ettei hänen tarkoituksenaan ollut ahdistella naista. Sen sijaan kyseessä oli miesten juomapeli ”Boob cricket”, johon rintojen kouriminen kuuluu. Mies pelasi juomapeliä ottelussa kolmen muun ystävänsä kanssa. Pelissä saa pisteitä siitä, että pelaajat suorittavat kyseenalaisia tekoja tuntemattomille ihmisille.

Kisassa saa sitä enemmän pisteitä mitä törkeämpi tapaus on kyseessä. Lopulta yksi kilpailija päätti tarttua tuntematonta naista rinnoista. Nainen järkyttyi ja purskahti itkuun. Oikeudessa tekijä syytti teosta alkoholia ja ystäviensä painostusta. Hänet määrättiin 80 tunniksi yhdyskuntapalveluun.