Näin söpösti Angelina Jolie näytteli 7-vuotiaana

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Brad Pittiä ja Angelina Jolieta kutsutaan lempinimellä Brangelina. Hollywood-tähtien klaani on varsin näyttävä, sillä heillä on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu. Ökyrikas suurperhe matkustaa usein yksityisjunilla ja lomailee luksuskartanoissa.

Angelina Jolie tunnetaan menestyneen näyttelijänuransa ja suurperheensä lisäksi räväkästä menneisyydestään. Tähtinäyttelijä nimittäin kärsi nuoruusvuosinaan masennuksesta ja itsetuhoisuudesta. Nyt Angelina nähdään uransa ensimmäisessä roolissaan, jonka hän teki jo seitsemänvuotiaana pikkutyttönä. Kyseessä on vuonna 1982 ensi-iltansa saanut elokuva Lookin To Get Out, jossa hän näytteli yhdessä isänsä kanssa.

Angelina Jolien värikästä elämää on seurattu tiiviisti viihdelehdissä ja mediassa. Hänen myrskyisä avioliittonsa näyttelijä Billy Bob Thorntonin kanssa oli taannoin tabloidilehtien uutisoiduimpia aiheita. Angelina sai kuitenkin karistettua villin tytön maineensa intensiivisen hyväntekeväisyystyön ja nykyisen avioliittonsa myötä. Maailman seksikkäimpien naisten listoilla useasti huomioidulla tähdellä on vartalossaan 14 tatuointia.