Johanna Tukiainen Facebookissa: ”Olisit Jumala antanut vaan mun kuolla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Johanna Tukiainen on lehtitietojen mukaan raskaana. Asiasta uutisoineen Metropoli-lehden mukaan julkkistähti oli eilen käyttäytynyt sekavasti ja itsetuhoisesti. Hetki sitten Johanna julkaisi Facebook-profiilissaan huolestuttavan viestin.

– Miksi Jumala ei antanut mun kuolla malariaan, josta mulla oli 20 % mahdollisuus selvitä hengissä. Olisit Jumala antanut vaan mun kuolla. Olen vihainen teho-osastolle, joka säästi mun hengen. Mulla ei ole enää mitään elämäntarkoitustä tässä elämässä, Johanna Tukiainen kirjoitti.

Viestin perusteella tilanne on siis varsin vakava. Johanna Tukiainen on aiemminkin julkaissut itsetuhoisia viestejä sosiaalisessa mediassa, mutta kaikeksi onneksi ne ovat toistaiseksi jääneet vain uhkailujen asteelle. Vielä muutama tunti siten Tukiainen hehkutti innoissaan tulevaa GOOM-kiertuetta, jossa Julia ja Johanna Tukiainen nähdään esiintymässä yhdessä.