Metropoli: Johanna Tukiainen on raskaana – uhkasi tappaa itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen odottaa mahdollisesti lasta. Metropoli-lehti uutisoi nimittäin tänään, että Tukiainen on raskaana. Lehden mukaan Tukiainen oli eilen illalla riehunut Kouvolassa ja käyttäytynyt itsetuhoisesti.

Johannan kerrotaan lähettäneen lähipiirilleen tekstiviestejä, joissa hän uhkasi tappaa itsensä ja lapsensa. Hänen entinen aviomiehensä Arto Länsman vahvisti tiedot Metropolille.

– Johannalla on ollut aamupahoinvointia. Sen lisäksi hänen mielialansa ovat heitelleet laidasta laitaan, eikä hän ole oikein tuota alkoholia pystynyt juomaan kuten ennen, mikä tukee käsitystäni siitä, että asia on totta, Länsman kertoi lehdelle.

Kerroimme toukokuussa kuinka Arto Länsman väitti Facebookissa Tukiaisen olevan raskaana. Väite osoittautui tuolloin kuitenkin vääräksi, joten tälläkin kertaa raskausväitteisiin kannattaa suhtautua hienoisella varauksella.