Jonne Aaronin tila huonontunut merkittävästi – tilanne vakava

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Negative-yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron sairastui äkillisesti, kun hänen umpisuolensa tulehtui. Suosikkirokkarin oli määrä lähteä varhain lauantaiaamuna Meksikoon erittäin tärkeälle keikalle maailmantähtien lämppäriksi.

Sairaalaan kiidätetty laulaja kiidätettiin perjantaina hätäleikkaukseen, mutta siitä huolimatta Meksikon keikkaa ei peruttu. Staran saamien tietojen mukaan koko muu yhtye lähti Suomesta kohti Meksikoa jo perjantain ja lauantain välisenä yönä, ja Jonnen oli määrä seurata perässä huomenna maanantaina yhdessä mukaan palkatun lääkärin kanssa.

Nyt suunnitelmat ovat kariutuneet lopullisesti. Jonne Aaronin tila on nimittäin yllättäen huonontunut merkittävästi, joten hän ei pääse huomenna matkustamaan Meksikoon. Bändin manageri ja Jonnen isoveli Tommi Liimatainen vahvisti huonot uutiset.

– Jonnen piti jo päästä himaan, mutta tulehdusarvot ovat nousseet kolminkertaiseksi. En tiedä mitä siinä on. Ei tää nyt ihan perustaikinaa ole, veljensä voinnista huolestunut Tommi Liimatainen kertoi Staralle.