Juoksumatolla tanssivasta naisesta nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin OK Go -yhtyeen musiikkivideosta tuli valtava nettihitti, kun siinä joukko ihmisiä taituroi näyttävästi juoksumatoilla. Nyt hieman vastaavanlainen suoritus on tallentunut videolle amerikkalaisella kuntosalilla, jossa eräs nainen tanssi juoksumatolla.

Planet Fitness -kuntosalilla salaa kuvattu nainen näyttää suorastaan liitävän juoksumatolla ja nauttivan jokaisesta hetkestä. Häntä kuvaavat miehet toteavatkin neitokaisen olevan seuraava Beyonce. Naisen henkilöllisyyttä ei ole vielä selvitetty, mutta sen paljastuminen lienee vain ajan kysymys.

Vuonna 1998 Chicagossa perustettu OK Go saavutti maailmanlaajuisen läpimurron toisella albumillaan, ruotsalaistuottaja Tore Johanssonin kanssa työstetyllä Oh No -albumillaan. Albumilta lohkaistun Here it Goes Again -singlen huikeasta juoksumattovideosta tuli yli 50 miljoonaa kertaa katsottu YouTube-suosikki, ja bändi pokkasi videostaan myös parhaan musiikkivideon Grammy-palkinnon.