Kiroilu YouTube-videolla maksoi valmentajalle 75 000 dollaria – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

New York Jets -joukkueen valmentaja Rex Ryan nähtiin viime sunnuntaina kiroilemassa faniensa edessä, ja nyt hän on joutunut tilille tekosestaan. Ryan joutui nimittäin kaivamaan kiroilunsa takia kuvettaan peräti 75.000 dollarin sakkojen edestä.

Valmentajan asiaton käytös paljastui, kun eräs faneista oli kuvannut kiroilemisen ja julkaisi siitä videon YouTubessa. NFL-liiga ei katsonut käyttäytymistä hyvällä, ja se katsoi kurinpalautuksen olevan 75.000 dollarin arvoinen.

Asiaan ei vaikuttanut edes se, että Ryania selvästi provosoitiin katsomon puolelta. Sakkoja ei pienentänyt myöskään seuraavana päivänä julkaistu valmentajan julkinen anteeksipyyntö. Kyseessä ei ollut Ryanin ensimmäinen sakko, sillä viime vuoden huhtikuussa hän sai samasta syystä 50.000 dollarin sakot.