David Hasselhoff kuokkavieraana pikkujoulussa – juhlijat tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä David Hasselhoff on ollut viime vuosina esillä lähinnä päihdekierteensä merkeissä. Äskettäin televisiotähti esiintyi supersuositun LMFAO-yhtyeen kanssa American Music Awards -palkintogaalan lavalla.

David Hasselhoff on seurustellut helmikuusta saakka walesialaisen Hayley Robertsin kanssa. Nyt 59-vuotiaan tähden uutisoitiin kuokkineen Walesissa paikallisen leipomon järjestämiin joulubileisiin. Juhlijat jäivätkin toljottamaan suu auki, kun tähti tepasteli ovesta sisään muina miehinä.

– En ollut uskoa, että David tuli juhliimme. On aika mieletöntä, että leipomotyöntekijänä sain kätellä supertähteä, Greggs-leipomon työntekijä kertoi Britannian Daily Star -lehdelle.

David Hasselhoff oli saanut tietää joulubileistä tyttöystävänsä Natasha-siskolta. Siskon siivellä juhliin mennyt tähti oli kuitenkin otettu ensijärkytyksen jälkeen hyvin vastaan, sillä David sai muun muuassa juhlissa raikuvat aplodit.

Hasselhoff kertoi suunnittelevansa äskettäin muuttoa Walesiin. Hän on etsinyt taloa tyttöystävänsä Hayley Robertsin kanssa ja he kertoivat iskeneensä silmänsä 1,5 miljoonan euron arvoiseen taloon Lisvanen kylässä. Neljän makuuhuoneen talon on suunnitellut arvostettu arkkitehti ja se onkin yksi alueen kalleimmista rakennuksista.