Kelly Brook yllättää sänkykuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Äskettäin näyttelijätär julkaisi Twitter-blogissaan alastonkuvansa.

Kelly Brook vietti äskettäin 32-vuotissyntymäpäiviään poikaystävänsä kanssa. Nyt vuosia täyttänyt brunette kuvattiin alusvaatteissa sängyllä Keith Lemon: The Movie -elokuvan kuvauksissa. Seksikkään Kellyn vierellä kuvassa makoilee koomikko Leigh Francis, joka näyttää selvästi nauttivan kuvaustilanteesta.

Vuonna 2009 Kelly Brook sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.