Koira pusuttelee kikattelevaa vauvelia – katso ihastuttava video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositussa Youtube-palvelussa katsotuimpien videoiden joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat vauvavideot. Taaperoiden hulvattomat kommentit ja naurukohtaukset ovat nimittäin keränneet jo satoja miljoonia katsojia ympäri maailman.

Nyt verkossa naurattaa kotivideo erään taaperon hauskasta kikatuskohtauksesta. Videolla nähdään, kuinka pienokainen leikkii perheen lemmikkikoiran kanssa lattialla. Koira on innostunut pusuttelemaan vauvelia, joka nauraa kasvot litimärkänä hauskalle kielileikille.

Koira pitää välillä taukoa söpöstä pusuttelusta, mutta taapero ei sitä siedä. Se nimittäin tarttuu muun muuassa koiraa kuonosta ja vaatii tätä jatkamaan hauskaa leikkiä. Iloinen vauva myös kiipeää koiraystävänsä selän päälle, jotta leikkihetki ei loppuisi.