Disney-teinitähden huumepaljastus järkyttää – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn tähtikasvatti Miley Cyrus on joutunut viime aikoina kiusaajien kohteeksi, jotka ovat haukkuneet kurveja vartaloonsa kerännyttä teinipopparia lihavaksi. Cyrus vastasi äskettäin haukkuihin julkaisemalla Twitter-blogissaan rajun kuvan anorektikosta.

Hannah Montana -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Miley oli 18-vuotispäivänään kohuotsikoissa, koska hänet kuvattiin polttamassa salviaa vesipiipussa. Nyt perinne on jatkunut, kun Miley myönsi 19-vuotiasjuhlissaan käyttävänsä huumeita.

– Tiedät olevasi käyttäjä, kun ystäväsi tekevät sinulle Bob Marley -täytekakun. Silloin poltat aivan liikaa kannabista, Miley Cyrus totesi mikrofoniin juhlissaan.

– Minä luulin, että salvia on sinun ongelmasi, Kelly Osbourne totesi heti perään.

Piti huumekommentti paikkansa tai ei, on se ehtinyt suututtaa miljoonien teinityttöjen vanhemmat. Miley on monien faniensa esikuva, jolle ei moiset huumekommentit sovi.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään rakastuneita.