Paris Hilton osti itselleen ”uuden lelun”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin seurapiirineitokaisiin lukeutuva Paris Hilton on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista. Samalla hän on joutunut valloittamaan kokonaan uusia maita niin Euroopassa kuin muualla maailmassa.

Nyt ökyrikkaan neitokaisen uutisoitiin hankkineen itselleen vuoden 2012 California Spyder Ferrari -merkkisen auton. Paris törsäsi uuteen menopeliinsä lähes 300.000 dollaria. Kaunotar on haaveillut Ferrarista pikkutytöstä asti, joten toive onkin nyt toteutunut. Katso kuvat tästä.

– Ajoin juuri uudella autollani ensimmäisen kerran. Niin kaunis auto ja loistava ajaa. Rakastan sitä ja rakastan nopeita autoja! Paris kirjoitti Twitter-blogissaan.

Parisin lähipiirin mukaan neitokainen osti auton itselleen palkinnoksi kovasta työstä. Perijätär nimittäin kiersi äskettäin maailmaa 12 eri maassa markkinointikiertueen merkeissä. Lähteiden mukaan punainen Ferrari on Parisille ”aikainen joululahja”. Tähdellä onkin huikea autokokoelma, sillä Parisin parkkipaikalta löytyy muun muuassa kaksi Bentleytä, Range Rover, Cadillac Escalade ja Lexus LFA.

Hiltonin äskettäinen vierailu Puolaan päättyi skandaaliin, kun häntä suojelleet poliisit saivat potkut. Hän näyttäytyi Katowicen kaupungissa sijaitsevassa kauppakeskuksessa kolmen raamikkaan turvamiehen kanssa. Pian selvisi, että miehet olivat todellisuudessa paikallisia terrorismin vastaisen yksikön poliiseja, joiden tulisi varjella henkilöllisyyttään. Tieto kuutamokeikasta kantautui lopulta myös poliisijohdon korviin, jolloin poliisit saivat potkut.