Tämä koira taitaa olla syyllinen koiruuksiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Leikkisät koirat voivat joskus aiheuttaa tuhoa isäntäväen ollessa poissa kotoa. Omistajien saapuessa paikalle koirien ilmeet ja eleet paljastavat kuitenkin nopeasti, että koira ymmärtää syyllistyneensä pahantekoon. Nyt eräs koirakaksikko näyttää tästä hauskaa esimerkkiä.

Nyt verkossa julkaistussa kotivideossa nähdään, kuinka kaksi koiraa ovat sotkeneet asunnon vessapaperilla omistajiensa ollessa poissa kotoa. Emäntä saapuu kuitenkin paikalle videokameran kera eikä joudu etsimään syyllisiä kaukaa.

Kauhistunut omistaja kysyy olohuoneessa luimuilevilta koiriltaan, kuka on syypää pahantekoon. Koirat pitelevät suussaan pehmoleluja ja yrittävät näyttää viattomilta emäntänsä silmien alla. Anteeksiantoa anelevat katseet kuitenkin paljastavat koirakaksikon tuhon lähteeksi.