Harvinaisuus löytyi: Tältä näytti 15-vuotias Mick Jagger

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin rocktähtiin jo vuosikymmenten ajan lukeutunut The Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jagger on ollut viime kuukausina julkisuudessa lähinnä tyttärensä Georgia Jaggerin edesottamusten vuoksi.

Nyt myös Mick on noussut otsikoihin, kun arkistojen kätköistä on löytynyt vanha arkistovideo. Siinä Mick Jagger nähdään televisio-ohjelmassa ollessaan vasta 15-vuotias. Kyse ei ole rockista, vaan Jagger esittelee ohjelmassa sukkiaan.

Pari vuotta sitten poptähti Mackenzie Phillips paljasti harrastaneensa seksiä Jaggerin kanssa ollessaan vasta 18-vuotias teinityttö. Mamas And The Papas -yhtyeen tähti John Phillips ja hänen tyttärensä Mackenzie olivat vierailemassa Jaggerin luona, kun isä poistui ostoksille. Tytär jäi rollaritähden luokse odottamaan, ja isän palatessa kotiinsa Jagger oli vietellyt tyttären ja harrasti tämän kanssa seksiä.