Iphone räjähti lentokoneessa – lentoemäntä sai sammutettua

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen iPhone-laitteiden ongelmista ja suunnitteluvirheistä on keskusteltu jonkin verran myös julkisuudessa sen jälkeen kun iPhone 4 osoittautui erittäin helposti hajoavaksi. Nyt samainen puhelin on aiheuttanut vaaratilanteen lentokoneessa Australiassa.

Kengurumaan sisäisiä lentoja tekevä Regional Express on vahvistanut, että viime perjantaina Lismoresta Sydneyyn matkalla olleella lennolla tapahtui välikohtaus, jonka aiheutti iPhone-puhelin. Puhelin oli kesken lennon alkanut kuumentua erittäin nopeasti ja muodostaa samalla sankkaa mustaa savua.

Kuva: Abc.net.au

Laite kuumentui siihen pisteeseen, että ”se hehkui punaisena” ja pamahti lopulta hajalle. Lentoemäntä ehti hakea ajoissa palosammuttimen, jolla uhkaava tilanne saatiin hallintaan. Kukaan ei loukkaantunut. Viranomaiset tutkivat nyt tapausta ja räjähtänyt iPhone on kuljetettu tutkimuksiin. Apple ei ole suostunut kommentoimaan tapausta, Australian ABC-kanava uutisoi.