Hyperaktiivinen koira sai todellisen hepulin – kissakin hämmentyi

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kissat ja koirat ovat vanhan uskomuksen mukaan toistensa verivihollisia. Ehkä niin on myös todellisuudessa, mutta poikkeuksiakin on nähty. Nyt nimittäin on saatu jälleen kerran todistusaineistoa koiran ja kissan tosiystävyydestä.

Verkossa julkaistulla kotivideolla nähdään, kuinka koira ja kissa leikkivät sohvalla. Vilkas koira näyttää ottavan kaiken irti hauskasta leikkihetkestä, sillä se saa muun muuassa rajuja hyperaktiivisia kohtauksia. Pieni kissa puolestaan tyytyy tuijottelemaan lattialta koiraystävänsä sekopäistä pomppimista.

Hieman pelokkaan ja alistuneen oloinen kissa poistuukin lopulta leikkipaikalta. Nettivideon lopussa nähdään kuitenkin melkoinen yllätys, kun koira ja kissa kuvataan nukkumassa yhdessä rauhanomaisina tyynyjen seassa. Suloinen eläinkaksikko näyttää nauttivan täysin siemauksin toistensa seurasta ja pehmoisista turkeista.