Näin kiihkeä oli neitsyeiden ensisuudelma – heti papin aamenen jälkeen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähes mistä tahansa aiheesta voidaan tehdä – ja tehdäänkin – realitysarjoja. Amerikkalainen TLC-kanava esittää Virgin Diaries -ohjelmasarjaa, jossa seurataan neitsyeiden elämää kohti avioliittoa ja sen myötä alkavia intiimejä kontakteja. Sarjan tähdet ovat nimittäin lupautuneet säästämään itsensä avioliittoon.

Nyt verkossa nähdään otteita ohjelmasta, ja erityisesti tilanteita, joissa jopa vuosia seurustelleet pariskunnat saavat viimeinkin koskea toisiinsa intiimisti. Petipuuhia ei toki kuvattu, mutta parit pääsivät suutelemaan toisiaan heti papin annettua siihen luvan. Näihin suudelmiin olikin kasautunut selvästi keskimääräistä enemmän tunnelatausta, ja se välittyi myös katsojille.

Kuva: YouTube