Rasistiäidin raivokohtauksesta VALTAVA nettihitti – katso shokkivideo

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa nähtiin tiistaina poikkeuksellinen välikohtaus, jossa perheenäiti oli matkustamassa junassa yhdessä lapsensa kanssa. Yllättäen hän sai tarpeekseen siitä, että junanvaunu oli täynnä ulkomaalaisia ja maahanmuuttajia. Lapsi sylissään hän ryhtyi solvaamaan muita matkustajia kovaan ääneen.

– Palatskaa sinne mistä olette tulleetkaan! Palatkaa jonnekin Nigaraquaan! Tämä on minun maani! Minä olen britti, mutta te ette ole brittejä! Sinähän olet mustaihoinen, nainen raivoasi.

Videosta on tullut parissa päivässä valtava nettihitti, sillä se on katsottu jo kuusi miljoonaa kertaa. Daily Mirror -lehti uutisoi tänään, että nainen pidätettiin myöhemmin hänen oman turvallisuutensa takia. 34-vuotias nainen joutuu myös oikeuten eteen vastaamaan syytteisiin rasistisista lausunnoistaan. Oikeudenkäynti järjestetään ensi tiistaina.