Suomalaisten hurja bussitempaus Thaimaan tulvissa

Matkailu Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna suomalaisten hurjasta tempauksesta, jossa ryhmä päätti lähteä Suomesta linja-autolla Bangkokiin. Pikavuoro Bangkokiin lähti Salosta 9. tammikuuta ja saapui lopulta Thaimaahan. Sittemmin nälkä on kasvanut syödessä, sillä projekti on saanut uusia käänteitä.

Retkikunta on nyt nimeltään Pikavuoro maailman ympäri, ja se lähti nimittäin jatkamaan matkaansa 10. marraskuuta Phuketista Malesian ja Indonesian kautta kohti Australiaa. Pikavuoron on määrä päästä sinne ensi keväänä, ja kengurumaasta matkaa jatketaan Alaskasta Amerikoita pitkin Chileen, Afrikkaan, Eurooppaan ja takaisin Suomeen.

Nyt retkue on joutunut Thaimaan tulvien saartamaksi Songkhla-järven maisemissa. Vankkaa tekoa oleva ajopeli kuitenkin selvisi haasteista upeasti.