Voiko mokavideon katsominen sattua?

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Youtube-palvelun katsotuimpien videon joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat videokoosteet ihmisten kömmähdyksistä. Esimerkiksi Amerikan hauskimmat mokat -video on naurattanut verkossa jo yli 15 miljoonaa ihmistä.

Nyt verkkoon on julkaistu hulvaton videokooste marraskuussa tehdyistä kömmähdyksistä. Videolla nähdään muun muuassa lukuisia kaatumisia, joista jotkut kaikessa kamaluudessaankin saattavat naurattaa. Ihmiset ovat törttöilleet marraskuussa muun muuassa autojensa kanssa. Osa videoista on nähty aiemmin myös Starassa.

Videolla nähdään muun muuassa, kuinka eräs auto yrittää ”heittää kärmää”. Näyttävä liuku menee kuitenkin pahasti pieleen, kun vauhti yltyy liian nopeaksi ja auto törmää kylki edellä parkkerattuun menopeliin. Myös eräs motocrossaaja menettää videolla menopelinsä hallinan ja törmää näyttävästi puuhun.